Friday, September 17, 2010

high-fat low-car diet

От периода 2 години назад до сега се грижа сам за храната си. Сам избирам какво да ям и как да го приготвям, а също и по кое време и колко пъти. Така постепенно започнах да се интересувам от диети, продукти и кое е най- добре подканен от желанието да имам що-годе добра визия. Винаги съм искал да работя в/у себе си, това да изглеждам по добре, но никога не съм преследвал перфектност.
Напоследък станах фен и последовател на високо-мазнинна ниско- въглехидратната диета. Гледах и един филм, който горещо препоръчвам - the sweet bitter truth, който отново, както Zeitgeist преобърна погледа ми в/у нещата. В крайна сметка започнах да имам по различно отношение към храната. Ограничавам си, но не спирам да ям каквото ми се яде. Всичко е полезно в ограничени норми :) А и без сладко не се живее хаха ;)
Препоръчвам и www.lichentrenior.com и http://www.highfat-lowcarbdiet.com/
там има много информация, упражнения и други полезни неща.
А това тук -  http://iwantsixpackabs.com/ веднъж като станете subscriber започвате да получавате майли с разни съвети, упражнения и разни други полезни неща, които биха представлявали интерес :)
В крайна сметка трябва да се яде умряло и всички субпродутки на умрялото. Колкото по мазничко, толкова по добре. Топлинната обработка трябва да е минимална, а животинските мазнини са за предпочитане, а всички останали продукти съдържащи захар и нишестета не са за предпочитане, освен ако не се занимавате с изключително тежки физически труд .
2-3 часа във фитнеса седмичнос подходящите упражнения , плуване, бягане, креватно джудо и всичко ще е наред ;)
 http://www.youtube.com/watch?v=WsjKm1EmqU8&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=MTrhney-9Ao&feature=player_embedded

No comments:

Post a Comment